Online informatieavond over de ontwerpbesluiten voor natuurontwikkeling Cortenoever

17-02-2021 1091 keer bekeken

Van 18 februari tot en met 31 maart liggen de ontwerpbesluiten voor de natuurontwikkeling van Cortenoever ter inzage. Om vragen over de inhoud van de ontwerpbesluiten te beantwoorden, organiseren Rijkswaterstaat en Provincie Gelderland een digitale informatieavond op donderdag 25 februari.

Bij de ter inzagelegging gaat het om de volgende ontwerpbesluiten:

  • Projectplan Waterwet (Minister van Infrastructuur en Waterstaat/ Rijkswaterstaat);
  • Omgevingsvergunning activiteit Afwijken bestemmingsplan en uitvoeren werk en werkzaamheden inclusief ontwerp Verklaring van geen bedenkingen van de raad (gemeente Brummen);
  • Waterwetvergunning (Waterschap Vallei en Veluwe);
  • Ontgrondingenvergunning inclusief bijlage m.e.r. beoordeling (Provincie Gelderland).

De ontwerpbesluiten en bijlagen zijn digitaal in te zien via www.coordinatiegelderland.nl. Wie liever de papieren versies wil inzien, kan terecht bij de publicatie op www.overheid.nl. Daar worden verschillende mogelijkheden gegeven om de documenten in te zien en er wordt informatie gegeven over het indienen van een zienswijze op de inhoud van de documenten.

Digitale informatieavond over de ontwerpbesluiten

Voor vragen over de inhoud van de ontwerpbesluiten en vragen over wanneer, waar en op welke wijze betrokkenen een zienswijze kunnen indienen, wordt een digitale informatieavond georganiseerd. Liever had de projectorganisatie een inloopavond op een locatie in de omgeving van Cortenoever gehouden, maar door de regels rond Corona is dit nu helaas niet mogelijk.

Belangrijk om te weten: Deze informatieavond is dus niet bedoeld voor meningen en idee├źn over de plannen. Daarvoor kan iedereen die dat wil een zienswijze indienen.

De informatieavond is op donderdag 25 februari van 19.30 tot 20.30 uur.
Aanmelden voor deze avond is noodzakelijk en kan via cortenoever@rws.nl.

Wie niet in staat is om online deel te nemen en toch vragen heeft over de inhoud van de documenten of een andere vraag heeft die met de ter inzagelegging te maken, kan mailen naar sarn@rws.nl. Geef hierbij alstublieft wel aan over welk project u mailt.

 

Cookie-instellingen