Online informatiebijeenkomst Rivierhout aan de IJssel

24-01-2022 932 keer bekeken

Op 3 februari van 19:00 tot 20:00 uur organiseert Rijkswaterstaat een online informatiebijeenkomst over het project Rivierhout aan de IJssel. Je kunt deelnemen via de link in dit bericht.

Programma

Namens Rijkswaterstaat komt Erik Bijlsma aan het woord. Hij is projectmanager KRW-ON bij Rijkswaterstaat en bij dit project aangehaakt als technisch manager. Bijlsma neemt ons mee in de historie, werking, techniek en overige aspecten van rivierhout. Daarnaast licht hij de locaties waar rivierhout langs de IJssel wordt gelegd toe door dieper in te gaan op thema‚Äôs als omgeving, vergunningen, duurzaamheid, hinder en veiligheid. Vervolgens zal projectleider Remco Kerkhof bij van Heteren B.V. namens de opdrachtnemer zijn projectteam voorstellen en de voorlopige werkwijze presenteren. Tijdens en na afloop van de presentatie is er ruimte om vragen te stellen.

Informatie en contact

Meer informatie over het project kunt u vinden op de projectpagina Rivierhout aan de IJssel. Voor vragen kunt u aanwezig zijn bij de informatieavond of mailen naar rivierhoutijssel@rws.nl. U wordt dan in contact gebracht met Eline Blom, de omgevingsmanager van Rijkswaterstaat.

Cookie-instellingen