Inzage Voorontwerp Bestemmingsplan en informatieavonden over de natuurontwikkeling UWDH

09-09-2021 1540 keer bekeken 0 reacties

Van donderdag 9 september 2021 tot en met woensdag 20 oktober 2021 liggen het Voorontwerp Bestemmingsplan (VOBP) en de concept MER (Milieu Effect Rapportage) met onderzoeken voor de natuurontwikkeling in de uiterwaarden van Wamel, Dreumel, Heerewaarden ter inzage.

In deze periode kan iedereen een reactie indienen over de plannen.

Het VOBP en concept MER met bijlagen zijn digitaal in te zien via www.maasdriel.nl en www.westmaasenwaal.nl. Wilt u liever de papieren versies inzien? Dat kan via de mogelijkheden die in de publicatie op de gemeentewebsites worden gegeven. Hier vindt u ook informatie over het indienen van een reactie op de inhoud van de documenten. Deze dient u te richten aan de betreffende gemeente waarop uw reactie betrekking heeft.

Informatieavonden
Om vragen over de inhoud van het Definitief Ontwerp 2.0 te beantwoorden, organiseren Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer en Provincie Gelderland twee informatieavonden. Belangrijk om te weten: deze informatieavonden zijn niet bedoeld om uw mening over de plannen te geven. Daarvoor kunt u een reactie indienen bij de betreffende gemeente.

Op dinsdag 28 september van 18.30 - 21.00 uur is er een informatiebijeenkomst in ’t Centrum Dreumel, Rooijsestraat 48 in Dreumel. Op donderdag 30 september van 18.30 - 21.00 uur is er een informatiebijeenkomst in Bezoekerscentrum De Grote Rivieren, Langestraat 38 in Heerewaarden. Tijdens de informatiebijeenkomsten wordt rekening gehouden met geldende coronamaatregelen. Aanmelden is daarom noodzakelijk en kan via uwdh@kragten.nl. Wij zullen u in een tijdsslot in de gelegenheid stellen om met de medewerkers van Rijkswaterstaat, Provincie Gelderland, Staatsbosbeheer en het Waterschap Rivierenland te spreken. Bij de aanmelding dient u uw naam en het aantal personen met wie u wilt komen te vermelden. Daarna ontvangt u van ons bericht.

Bent u niet in staat om deel te nemen en heeft u toch vragen over de inhoud van de documenten of een andere vraag die met de ter inzagelegging te maken heeft? Neem dan contact op met L. Willems, omgevingsmanager project UWDH, tel. 06 52401658.

0  reacties

Cookie-instellingen