Inloopavond uiterwaarden Wamel, Dreumel, Heerewaarden

Carrie de Wilde 26-11-2018 3824 keer bekeken 0 reacties

Provincie Gelderland, Rijkswaterstaat en Staatsbosbeheer werken samen aan plannen om een natuurgebied in te richten in de uiterwaarden bij Wamel, Dreumel en Heerewaarden. Op 10 december vindt een inloopavond plaats over het voorlopig ontwerp van dit natuurgebied.

Waar en wanneer

De inloopavond vindt plaats op maandag 10 december tussen 19.00 en 21.00 uur in ’t Centrum, Rooijsestraat 48 in Dreumel. Er is vrije inloop; geïnteresseerden kunnen komen en gaan wanneer dat hen uitkomt. Er is geen centrale presentatie.

Wat te verwachten?

Het voorlopig ontwerp wordt getoond. Dit ontwerp is mede tot stand gekomen door inbreng van bewoners en gebruikers van het gebied via diverse ontwerpateliers en keukentafelgesprekken. Tijdens de avond kunnen bezoekers zich laten informeren over de huidige stand van zaken van het project en hun ideeën over het voorlopig ontwerp delen. Als deze ideeën passen binnen de projectdoelstellingen en randvoorwaarden, wordt deze verwerkt in het definitief ontwerp.

Natuurontwikkeling uiterwaarden Wamel, Dreumel, Heerewaarden

Provincie Gelderland, Rijkswaterstaat en Staatsbosbeheer werken samen om een natuurgebied in te richten in de uiterwaarden bij Wamel, Dreumel en Heerewaarden. Met geulen en grasland wordt een schoon en gezond gebied gecreëerd dat een bron van leven is voor mens, dieren en planten. Wandelaars, vissers en bewoners kunnen straks van deze rijke natuur genieten.

0  reacties

Cookie-instellingen