Wandeling Cortenoever 9 november

28-10-2022 1109 keer bekeken

Het projectteam Cortenoever organiseert op woensdag 9 november een wandeling in het projectgebied Cortenoever. De wandeling is van 11:00 tot 13:00 uur en start bij Boerderijcamping de Hank.

Na een geslaagde wandeling afgelopen juli waar we door het zuidelijk deel van het projectgebied trokken, organiseren wij op 9 november a.s. wederom een wandeling. Dan zullen we u meenemen door het noordelijk deel van het projectgebied en toelichting geven op de werkzaamheden die daar plaatsvinden of al plaats hebben gevonden. Onze uitvoerders zullen aanwezig zijn om u te ontvangen en begeleiden gedurende de wandeling.

De wandelroute zal ca. 5 km lang zijn en loopt door natuur- en werkgebied. Het terrein is op verscheidene plekken behoorlijk ruig en er zijn hoogteverschillen. Houdt u dus alstublieft rekening met een stevige wandeling en zorgt u voor geschikte (wandel-)schoenen.

Wij verwelkomen u graag bij de Boerderijcamping de Hank met een kopje koffie of thee. Vanaf daar zullen wij de wandeling aanvangen en ook weer eindigen.

Wanneer: woensdag 9 november van 11:00 tot 13:00 uur
Start- en eindpunt: boerderijcamping de Hank, Piepenbeltweg 27, 6971JH Brummen
Voor wie: volwassen geïnteresseerden

Graag uiterlijk maandag 7 november aanmelden via vdh-cortenoever@herik.nl.

Cookie-instellingen