Schetsontwerp Olburgsche Waard

22 november, Olburgen - publieksbijeenkomst voor verbetering van de riviernatuur van de Olburgsche Waard 

In de afgelopen periode is er hard gewerkt om in samenspraak met grondeigenaren en overheden een schetsontwerp voor de Olburgsche Waard tot stand te brengen. Tijdens de publieksbijeenkomst is het schetsontwerp gepresenteerd aan de inwoners van Olburgen en andere geïnteresseerden. De bijeenkomst vond plaats in de vorm van een informatiemarkt en is druk bezocht.

Het doel van de publieksbijeenkomst was om inwoners van Olburgen en andere geïnteresseerden te informeren over de plannen van de tweezijdig aangetakte geul. Bezoekers waren in de gelegenheid in gesprek te gaan met de projectmanager, omgevingsmanager, landschapsontwerper en ecoloog om meer te weten te komen over het proces, het schetsontwerp en de ecologische doelstellingen. Er was voldoende gelegenheid om vragen te stellen en een reactie te geven op de plannen van Rijkswaterstaat.

Heeft u vragen of opmerkingen over het schetsontwerp? Of wilt u graag een reactie geven op de plannen? Dat kan. U kunt dan een e-mail sturen naar: loket-krwoost@arcadis.com. Het schetsontwerp is gedetaileerder in te zien via deze link

  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.
Cookie-instellingen